Palvelu

1.11.2014
Palvelu

Meillä katsastus hoidetaan loppuun aasta ööhön, ilman että asiakkaan tarvitsee siihen puuttua. Toki asiakas on aina tervetullut mukaan koeajolle sekä hallin puolelle seuraamaan oman autonsa katsastusta. Mikäli alustan syynäys ei niin innosta, voi jäädä myös toimiston puolelle kahvittelemaan. Ainoa velvollisuus on saapua paikalle ja ilmoittautuminen toimiston puolella vastaanottossa.

Meille palvelun laatu on tärkeää. Suomalaisena perheyrityksenä haluamme olla alamme huipputekijöitä asiantuntemuksen sekä asiakaspalvelun saralla. Suomalaisuuden takeeksi meille on myönnetty myös avainlippu. Tiuhaan muuttuvat säännöt ja ohjeet vaativat säännöllistä kouluttautumista varsinkin asiantuntemuksen osalta, mutta myös asiakaspalvelun näkökulmasta. Tyytyväinen asiakas on meille merkki onnistuneesta palvelusta.

 

 

Yleinen