Etelä-Savon Katsastuksen yrittäjälle Vuoden Yritys -palkinto

23.10.2018
Etelä-Savon Katsastuksen yrittäjälle Vuoden Yritys -palkinto

Etelä-Savon Katsastuksella saatiin iloita merkittävästä tunnustuksesta, sillä emoyhtiö E. Valjakka Oy nimettiin Mikkelin vuoden yritykseksi. Yrittäjä Esa Valjakka vastaanotti palkinnon perjantaina 12. lokakuuta konserttitalo Mikaelissa pidetyssä juhlatilaisuudessa, jossa paikalla edustamassa olivat myös Etelä-Savon Katsastuksen henkilökunta sekä vanhemmat, yrityksen perustaneet Erkki ja Irma Valjakka.

E. Valjakka Oy:n perustajat Erkki ja Irma Valjakka poikansa, yrittäjä Esa Valjakan kanssa.

Palkinnon myöntänyt Mikkelin Yrittäjät ry kertoo palkitsemisen perusteluina olevan E. Valjakka Oy:n rohkeus laajentaa, tehdä investointeja ja samalla saavuttaa hyviä tuloksia. Vuoden mikkeliläisen yrittäjän palkinnosta suurin kiitos kuuluu Esa Valjakan mukaan osaavalle ja sitoutuneelle henkilökunnalle, joka aina lopulta varmistaa asiakkaiden saaman hyvän palvelun.

Sanomalehti Länsi-Savon haastattelussa Valjakka toteaa, että katsastajien rooli asiakkaan neuvojana on kasvanut. Samalla koko toimiala on muutoksen keskellä, kun katsastuslainsäädäntö muuttui keväällä 2018. Katsastustoiminnan tulee jatkossakin perustua laadukkuuden arvostukselle ja asiakkaalle tarjottaville lisäpalveluille.

E. Valjakka Oy työllistää yhteensä 50 työntekijää katsastustoimipaikoissaan Mikkelin Rantakylässä, Kuopion Kallantiellä ja Sorsasalossa, Pieksämäellä, Savonlinnan Pääskylahdessa ja Asemantiellä sekä Varkaudessa. Tänä vuonna 20–vuotias Etelä-Savon Katsastus perustettiin vuonna 1998 alun perin Mikkelin Pursialaan.

Esa Valjakka henkilökuntineen kiittää asiakkaita kuluneista vuosista!

Kuvat: Hellot Valokuvaus