Palvelemme maanantaista perjantaihin klo 8–16!

Katsastuspaketit
nettivarauksella alk. 54 €
(sis. pakokaasumittaukset)

Itä-Savon Katsastus

Schaumanintie 23
57230 Savonlinna

Katso kartalta

Ajanvaraukset ja tiedustelut:
Puh. 040 580 8881
Email: savonlinna@katsastus.fi

Perinteikästä katsastusosaamista Pääskylahdessa!

Itä-Savon Katsastuksella Savonlinnassa saat ystävällistä ja rentoa palvelua pitkällä kokemuksella. Voit varata ajan määräaikaiskatsastukseen netistä helposti tai tulla käymään ilman ajanvaraustakin. Katsastusasemallamme sinua palvellaan asiantuntevasti kaikissa ajoneuvojen katsastukseen, rekisteröintiin ja kuntotarkastukseen liittyvissä asioissa. Nettiajanvarauksiin tarjoamme nettimaksajan edun!

Olemme myös luotettu raskaan kaluston katsastusasema. Rekka-autoa, perävaunua tai linja-autoa katsastukseen tuodessasi varaathan ajan etukäteen puhelimitse.

Palveluhinnasto

Henkilö- ja pakettiautoille

Katsastuspaketti 64 €
(sis. päästömittaukset)

Määräaikaiskatsastus 39 €

Jälkitarkastus 23 €

Jälkitarkastus päästömittauksella 30 €

Muut katsastuspalvelut

Kuorma-auto (alle 4000 kg) 90 €
(sis. pakokaasumittaukset)

Kevytperävaunu (max. 3500 kg) 44 €

Kevyen kaluston lisäksi olemme myös luotettu raskaan kaluston katsastusasema.

Markus Karvinen vastuukatsastaja, Itä-Savon Katsastus
 

 

Ajoneuvosi katsastusaika selviää rekisteriotteen teknisestä osasta, edellisestä katsastustodistuksesta tai Traficomin maksuttomasta verkkopalvelusta. Määräaikaiskatsastuksessa ajoneuvon kunto tarkastetaan ja pakokaasupäästöt mitataan katsastusasetusten mukaisesti. Jos ajoneuvolle on tehty päästömittaukset ennen määräaikaiskatsastukseen tuloa, riittää, että esität voimassa olevan päästömittaustodistuksen.

20.5.2018 voimaan tulleen lakiuudistuksen myötä seuraava katsastusväli riippuu ajoneuvon käyttöönottopäivän sijaan edellisestä katsastuspäivästä. Ajoneuvo on kuitenkin katsastettava vanhojen säännösten mukaiseen katsastuspäivään mennessä, ennen kuin uudistus alkaa vaikuttaa kyseiseen ajoneuvoon. Traficomin sivuilta löydät tarkemmat lisätiedot uudistuksen jälkeisistä katsastusajankohdista ajoneuvoluokittain.

Katsastusasemamme palvelee kaikissa rekisteröintiin liittyvissä asioissa.

Meillä hoituu myös veneen rekisteröinti, mutta huomioithan venerekisteröijien rajoitetun paikallaolon. Halutessasi, varmista asia numerosta 0405808881. 

Katsastettavana kuorma-auto, perävaunu tai linja-auto? Varaa aika soittamalla numeroon 040 580 8881.

Hinnasto Itä-Savon Katsastus (hinnat 11.2.2019 alkaen)