Palvelemme maanantaista perjantaihin klo 8–17!

Katsastuspaketit nettivarauksella alkaen 49 € !
(sis. pakokaasumittaukset)

Itä-Savon Katsastus

Schaumanintie 23
57230 Savonlinna

Katso kartalta

Ajanvaraukset ja tiedustelut:
Puh. 040 580 8881
Email: savonlinna@katsastus.fi

Perinteikästä katsastusosaamista Pääskylahdessa!

Itä-Savon Katsastuksella Savonlinnassa saat ystävällistä ja rentoa palvelua pitkällä kokemuksella. Voit varata ajan määräaikaiskatsastukseen netistä helposti tai tulla käymään ilman ajanvaraustakin. Katsastusasemallamme sinua palvellaan asiantuntevasti kaikissa ajoneuvojen katsastukseen, rekisteröintiin ja kuntotarkastukseen liittyvissä asioissa.

Olemme myös luotettu raskaan kaluston katsastusasema. Rekka-autoa, perävaunua tai linja-autoa katsastukseen tuodessasi varaathan ajan etukäteen puhelimitse!

Palveluhinnasto

Henkilö- ja pakettiautoille

Katsastuspaketti 49 €
(sis. päästömittaukset)

Määräaikaiskatsastus 39 €

Pakokaasumittaukset:
Bensiini 15 €
Diesel 25 €
OBD-testi 10 €

Jälkitarkastus 23 €

Jälkitarkastus päästömittauksella 30 €

Ajoneuvosi katsastusaika selviää rekisteriotteen teknisestä osasta, edellisestä katsastustodistuksesta tai Trafin maksuttomasta verkkopalvelusta. Määräaikaiskatsastuksessa ajoneuvon kunto tarkastetaan ja pakokaasupäästöt mitataan katsastusasetusten mukaisesti. Jos ajoneuvolle on tehty päästömittaukset ennen määräaikaiskatsastukseen tuloa, riittää, että esität voimassa olevan päästömittaustodistuksen.

20.5.2018 voimaan tulleen lakiuudistuksen myötä seuraava katsastusväli riippuu ajoneuvon käyttöönottopäivän sijaan edellisestä katsastuspäivästä. Ajoneuvo on kuitenkin katsastettava vanhojen säännösten mukaiseen katsastuspäivään mennessä, ennen kuin uudistus alkaa vaikuttaa kyseiseen ajoneuvoon. Trafin sivuilta löydät tarkemmat lisätiedot uudistuksen jälkeisistä katsastusajankohdista ajoneuvoluokittain.

Katsastusasemamme palvelee kaikissa rekisteröintiin liittyvissä asioissa. Meillä hoituu myös veneen rekisteröinti!

Katsastettavana kuorma-auto, perävaunu tai linja-auto? Varaa aika soittamalla numeroon 040 580 8881!