Palvelemme maanantaista perjantaihin klo 8–17!

Katsastuspaketit nettivarauksella alkaen 47 € !
(sis. pakokaasumittaukset)

Autokatsastajat Kuopio

Kallantie 7
70340 Kuopio
Katso kartalta

Ajanvaraukset ja tiedustelut:
Puh. 044 085 4000
Email: kuopio@katsastus.fi

Autokatsastajat Kuopio palveluksessasi!

Täyden palvelun katsastusasemallamme saat ystävällistä, nopeaa ja joustavaa palvelua pitkällä kokemuksella. Voit varata netistä helposti ajan määräaikaiskatsastukseen tai tulla käymään ilman ajanvaraustakin. Nettiajanvarauksiin tarjoamme nettimaksajan edun!

Autokatsastajat Kuopion palveluvalikoima kattaa kaikki ajoneuvojen katsastukseen, rekisteröintiin ja kuntotarkastukseen liittyvät toimenpiteet. Meillä hoituu sujuvasti myös veneiden rekisteröinti. Perävaunut, raskaan kaluston sekä muutoskatsastukset ja rekisteröintikatsastukset teemme aikavarauksella (puh. 044 085 4000).

Tervetuloa kotimaiselle katsastusasemalle!

Palveluhinnasto

Henkilö- ja pakettiautoille

Katsastuspaketti 59 € (sis. pakokaasumittaukset)

Määräaikaiskatsastus 39 €

Jälkitarkastus 23 €

Jälkitarkastus pakokaasumittauksella 30 €

Muut katsastuspalvelut

Kuorma-auto (alle 4000 kg) 114 €
(sis. pakokaasumittaukset)

Kevytperävaunu (max. 3500 kg) 46 €

Ajoneuvosi katsastusaika selviää rekisteriotteen teknisestä osasta, edellisestä katsastustodistuksesta tai Traficomin maksuttomasta verkkopalvelusta. Määräaikaiskatsastuksessa ajoneuvon kunto tarkastetaan ja pakokaasupäästöt mitataan katsastusasetusten mukaisesti. Jos ajoneuvolle on tehty päästömittaukset ennen määräaikaiskatsastukseen tuloa, riittää, että esität voimassa olevan päästömittaustodistuksen.

20.5.2018 voimaan tulleen lakiuudistuksen myötä seuraava katsastusväli riippuu ajoneuvon käyttöönottopäivän sijaan edellisestä katsastuspäivästä. Ajoneuvo on kuitenkin katsastettava vanhojen säännösten mukaiseen katsastuspäivään mennessä, ennen kuin uudistus alkaa vaikuttaa kyseiseen ajoneuvoon. Traficomin sivuilta löydät tarkemmat lisätiedot uudistuksen jälkeisistä katsastusajankohdista ajoneuvoluokittain.

Katsastusasemamme palvelee kaikissa rekisteröintiin liittyvissä asioissa. Meillä hoituu myös veneen rekisteröinti! Rekisteröintipalvelut arkisin klo 9.30–12.00 ja 12.45–16.30.

Katsastettavana kuorma-auto, perävaunu tai linja-auto? Raskaan kaluston katsastuksissa varaa aika soittamalla numeroon 044 085 4000!

Hinnasto Autokatsastajat Kuopio (hinnat 1.11.2018 alkaen)