Palvelemme arkisin klo 8–17!

Rekisteröintipalvelut ma–pe klo 16.30 asti.

Katsastuspaketit nettivarauksella alkaen 49 € !
(sis. tarvittavat pakokaasumittaukset)

Etelä-Savon Katsastus

Uusitie 1
50600 Mikkeli
Katso kartalta

Ajanvaraukset ja tiedustelut:
Puh. 015 415 0707
Email: mikkeli@katsastus.fi

Tervetuloa kotimaiselle katsastusasemalle Mikkeliin!

Etelä-Savon Katsastuksella Mikkelin Karikossa saat ystävällistä, nopeaa ja joustavaa palvelua pitkällä kokemuksella. Palveluvalikoimamme kattaa kaikki ajoneuvojen katsastukseen, rekisteröintiin ja kuntotarkastukseen liittyvät toimenpiteet. Olemme luotettu raskaan kaluston katsastusasema. Asiantuntevat työntekijämme katsastavat tarvittaessa kilpa-autotkin.

Meille voit helposti varata ajan netistä määräaikaiskatsastukseen tai tulla käymään ilman etukäteisajanvaraustakin. Täyden palvelun katsastusasemamme palvelee maanantaista perjantaihin klo 8–17, jolloin myös rekisteröintipalvelut ovat saatavilla klo 16.30 asti. 

Palveluhinnasto

Henkilö- ja pakettiautoille

Katsastuspaketti 59 € (sis. pakokaasumittaukset)

Määräaikaiskatsastus 39 €

Jälkitarkastus 23 €

Jälkitarkastus pakokaasumittauksella 30 €

Muut katsastuspalvelut

Kuorma-auto (alle 4000 kg) 92 €
(sis. pakokaasumittaukset)

Kevytperävaunu (max. 3500 kg) 45 €

AKK Kilpa-auton katsastus 70 €

Kysy meiltä rohkeasti myös neuvontaa ja opastusta. Mahdollisuuksien mukaan jelpataan aina!

Jarno Korhonen vastuukatsastaja, Etelä-Savon Katsastus
Jarno Korhonen, Mikkeli

Ajoneuvosi katsastusaika selviää rekisteriotteen teknisestä osasta, edellisestä katsastustodistuksesta tai Traficomin maksuttomasta verkkopalvelusta. Määräaikaiskatsastuksessa ajoneuvon kunto tarkastetaan ja pakokaasupäästöt mitataan katsastusasetusten mukaisesti. Jos ajoneuvolle on tehty päästömittaukset ennen määräaikaiskatsastukseen tuloa, riittää, että esität voimassa olevan päästömittaustodistuksen.

20.5.2018 voimaan tulleen lakiuudistuksen myötä seuraava katsastusväli riippuu ajoneuvon käyttöönottopäivän sijaan edellisestä katsastuspäivästä. Ajoneuvo on kuitenkin katsastettava vanhojen säännösten mukaiseen katsastuspäivään mennessä, ennen kuin uudistus alkaa vaikuttaa kyseiseen ajoneuvoon. Traficomin sivuilta löydät tarkemmat lisätiedot uudistuksen jälkeisistä katsastusajankohdista ajoneuvoluokittain.

Katsastusasemamme palvelee myös kaikissa rekisteröintiin liittyvissä asioissa. Rekisteröintipalvelut saatavilla aukioloaikoinamme arkipäivisin klo 16.30 asti. Meillä hoituu myös veneen rekisteröinti!

Katsastettavana kuorma-auto, perävaunu tai linja-auto? Varaa aika soittamalla numeroon 015 415 0707 ja katso hinnat hinnastosta alta!

Hinnasto Etelä-Savon Katsastus (hinnat 11.2.2019 alkaen)