Palvelemme maanantaista perjantaihin klo 8–17 ja lauantaisin 9–16!
Rekisteröintipalvelut ma–pe klo 16.30 asti.

Katsastuspaketit nettivarauksella alkaen 59 € !
(sis. tarvittavat pakokaasumittaukset)

Etelä-Savon Katsastus

Uusitie 3
50600 Mikkeli
Katso kartalta

Ajanvaraukset ja tiedustelut:
Puh. 015 415 0707
Email: mikkeli@katsastus.fi

Tervetuloa kotimaiselle katsastusasemalle Mikkeliin!

Etelä-Savon Katsastuksella saat ystävällistä, nopeaa ja joustavaa palvelua pitkällä kokemuksella. Voit varata netistä helposti ajan määräaikaiskatsastukseen tai tulla käymään ilman ajanvaraustakin Mikkelin Karikossa sijaitsevalle katsastusasemallamme. Nettiajanvarauksiin tarjoamme nettimaksajan edun!

Palveluvalikoimamme kattaa kaikki ajoneuvojen katsastukseen, rekisteröintiin ja kuntotarkastukseen liittyvät toimenpiteet. Olemme luotettu raskaan kaluston katsastusasema. Asiantuntevat työntekijämme katsastavat tarvittaessa kilpa-autotkin.

Palveluhinnasto

Henkilö- ja pakettiautoille

Katsastuspaketti 59 € (sis. pakokaasumittaukset)

Määräaikaiskatsastus 39 €

Pakokaasumittaukset 20 €

Jälkitarkastus 23 € (määräaikaiskatsastus suoritettu meillä)

Jälkitarkastus päästömittauksella 30 €

Ajoneuvosi katsastusaika selviää rekisteriotteen teknisestä osasta, edellisestä katsastustodistuksesta tai Trafin maksuttomasta verkkopalvelusta. Määräaikaiskatsastuksessa ajoneuvon kunto tarkastetaan ja pakokaasupäästöt mitataan katsastusasetusten mukaisesti. Jos ajoneuvolle on tehty päästömittaukset ennen määräaikaiskatsastukseen tuloa, riittää, että esität voimassa olevan päästömittaustodistuksen.

20.5.2018 voimaan tulleen lakiuudistuksen myötä seuraava katsastusväli riippuu ajoneuvon käyttöönottopäivän sijaan edellisestä katsastuspäivästä. Ajoneuvo on kuitenkin katsastettava vanhojen säännösten mukaiseen katsastuspäivään mennessä, ennen kuin uudistus alkaa vaikuttaa kyseiseen ajoneuvoon. Trafin sivuilta löydät tarkemmat lisätiedot uudistuksen jälkeisistä katsastusajankohdista ajoneuvoluokittain.

Katsastusasemamme palvelee kaikissa rekisteröintiin liittyvissä asioissa. Meillä hoituu myös veneen rekisteröinti!

Katsastettavana kuorma-auto, perävaunu tai linja-auto? Varaa aika soittamalla numeroon 015 415 0707!

 


echo ’