Palvelemme maanantaista perjantaihin klo 8–17!

Katsastuspaketit nettivarauksella alkaen 55 € !
(sis. pakokaasumittaukset)

Länsiväylän Katsastus

Helmintie 6
76150 Pieksämäki
Katso kartalta
 
Ajanvaraukset ja tiedustelut:
Puh. 044 087 6000
Email: pieksamaki@katsastus.fi

Tervetuloa kotimaiselle katsastusasemalle!

Länsiväylän Katsastuksella Pieksämäellä saat ystävällistä ja nopeaa katsastuspalvelua pitkällä kokemuksella. Voit varata netistä helposti ajan määräaikaiskatsastukseen tai tulla käymään ilman ajanvaraustakin, sillä olemme auki arkisin klo 8–17. Nettiajanvarauksiin tarjoamme nettimaksajan edun.

Palveluvalikoimamme kattaa kaikki ajoneuvojen katsastukseen, rekisteröintiin, vakuuttamiseen ja kuntotarkastukseen liittyvät toimenpiteet. Muutos- ja rekisteröintikatsastuksissa teethän etukäteisajanvarauksen soittamalla asemallemme!

Olemme alueellamme luotettu raskaan kaluston katsastusasema. Mikäli katsastettavana on kuorma-auto, perävaunu tai linja-auto, tutustuthan ensin palveluhinnastoomme ja varaat ajan soittamalla palvelevaan numeroomme 044 087 6000!

Palveluhinnasto

Henkilö- ja pakettiautoille

Katsastuspaketti 59 € (sis. päästömittaukset)

Määräaikaiskatsastus 45 €

Pakokaasumittaukset 26 €

Jälkitarkastus 23 €

Jälkitarkastus päästömittauksella 30 €

Ajoneuvosi katsastusaika selviää rekisteriotteen teknisestä osasta, edellisestä katsastustodistuksesta tai Trafin maksuttomasta verkkopalvelusta. Määräaikaiskatsastuksessa ajoneuvon kunto tarkastetaan ja pakokaasupäästöt mitataan katsastusasetusten mukaisesti. Jos ajoneuvolle on tehty päästömittaukset ennen määräaikaiskatsastukseen tuloa, riittää, että esität voimassa olevan päästömittaustodistuksen.

20.5.2018 voimaan tulleen lakiuudistuksen myötä seuraava katsastusväli riippuu ajoneuvon käyttöönottopäivän sijaan edellisestä katsastuspäivästä. Ajoneuvo on kuitenkin katsastettava vanhojen säännösten mukaiseen katsastuspäivään mennessä, ennen kuin uudistus alkaa vaikuttaa kyseiseen ajoneuvoon. Trafin sivuilta löydät tarkemmat lisätiedot uudistuksen jälkeisistä katsastusajankohdista ajoneuvoluokittain.

Katsastusasemamme palvelee kaikissa rekisteröintiin liittyvissä asioissa. Meillä hoituu myös veneen rekisteröinti!

Katsastettavana kuorma-auto, perävaunu tai linja-auto? Varaa aika soittamalla numeroon 044 087 6000.