Palvelemme kevätkauden tiistaisin klo 8–16 ilman ajanvarausta.
7.6. alkaen perjantaisin klo 8–16

Etelä-Savon Katsastus Puumala

Niementie 2
52200 Puumala
Katso kartalta

Tiedustelut:
Puh. 044 068 0725

Tervetuloa katsastukseen Puumalaan!

Kevätkauden 2019 palvelemme tiistaisin klo 8—16 Huikon Auton (Puumalan Teboil) yhteydessä.

Katsastamme henkilö- ja pakettiautot, mönkijät sekä kevyet perävaunut ilman ajanvarausta. Meillä hoituvat myös ajoneuvojen rekisteröintipalvelut. Tervetuloa kotimaiselle katsastusasemalle!

Palveluhinnasto

Henkilö- ja pakettiautoille

Määräaikaiskatsastus 49 € (myös perävaunut)

Pakokaasumittaukset:
Bensiini 17 €
Diesel 29 €
OBD-testi 13 €

Jälkitarkastus 23 €
(myös perävaunut max. 3500 kg)

Jälkitarkastus päästömittauksella 30 €

Ajoneuvosi katsastusaika selviää rekisteriotteen teknisestä osasta, edellisestä katsastustodistuksesta tai Traficomin maksuttomasta verkkopalvelusta. Määräaikaiskatsastuksessa ajoneuvon kunto tarkastetaan ja pakokaasupäästöt mitataan katsastusasetusten mukaisesti. Jos ajoneuvolle on tehty päästömittaukset ennen määräaikaiskatsastukseen tuloa, riittää, että esität voimassa olevan päästömittaustodistuksen.

20.5.2018 voimaan tulleen lakiuudistuksen myötä seuraava katsastusväli riippuu ajoneuvon käyttöönottopäivän sijaan edellisestä katsastuspäivästä. Ajoneuvo on kuitenkin katsastettava vanhojen säännösten mukaiseen katsastuspäivään mennessä, ennen kuin uudistus alkaa vaikuttaa kyseiseen ajoneuvoon. Traficomin sivuilta löydät tarkemmat lisätiedot uudistuksen jälkeisistä katsastusajankohdista ajoneuvoluokittain.