Palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9–17!

Katsastuspaketit
nettivarauksella 54 €
(sis. pakokaasumittaukset)

Katsastus.fi Savonlinna

Asemantie 21
57100 Savonlinna

Katso kartalta

Ajanvaraukset ja tiedustelut:
Puh. 044 068 0058
Email: savonlinna@katsastus.fi

Tervetuloa Savonlinnan uusimmalle katsastusasemalle!

Savonlinnan Asemantien toimipisteessä asiantunteva henkilökunta ja uudet nykyaikaiset tilat takaavat, että sinusta ja autostasi pidetään hyvää huolta. Meille voit varata helposti ajan netistä määräaikaiskatsastusta varten tai tulla käymään ilman ajanvaraustakin. Tarjolla on aina tuoretta kahvia ja pullaa!

Palveluvalikoimamme kattaa kaikki ajoneuvojen katsastukseen, rekisteröintiin ja kuntotarkastukseen liittyvät toimenpiteet. Poikkeuksena raskaan kaluston katsastukset, jotka teemme samaan Katsastus.fi-ketjuun kuuluvalla Itä-Savon Katsastuksella Savonlinnan Pääskylahdessa (Schaumanintie 23, puh 040 580 8881).

Palveluhinnasto

Henkilö- ja pakettiautoille

Katsastuspaketti 64 €
(sis. päästömittaukset)

Määräaikaiskatsastus 39 €

Jälkitarkastus 23 €

Jälkitarkastus päästömittauksella 30 €

Muut katsastuspalvelut

Kuorma-auto (alle 4000 kg) 90 €
(sis. pakokaasumittaukset)

Kevytperävaunu (max. 3500 kg) 44 €

Hyvin sujuva katsastus on rentouttava kokemus!

Ari Pölönen vastuukatsastaja, Katsastus.fi Savonlinna

Ajoneuvosi katsastusaika selviää rekisteriotteen teknisestä osasta, edellisestä katsastustodistuksesta tai Traficomin maksuttomasta verkkopalvelusta. Määräaikaiskatsastuksessa ajoneuvon kunto tarkastetaan ja pakokaasupäästöt mitataan katsastusasetusten mukaisesti. Jos ajoneuvolle on tehty päästömittaukset ennen määräaikaiskatsastukseen tuloa, riittää, että esität voimassa olevan päästömittaustodistuksen.

20.5.2018 voimaan tulleen lakiuudistuksen myötä seuraava katsastusväli riippuu ajoneuvon käyttöönottopäivän sijaan edellisestä katsastuspäivästä. Ajoneuvo on kuitenkin katsastettava vanhojen säännösten mukaiseen katsastuspäivään mennessä, ennen kuin uudistus alkaa vaikuttaa kyseiseen ajoneuvoon. Traficomin sivuilta löydät tarkemmat lisätiedot uudistuksen jälkeisistä katsastusajankohdista ajoneuvoluokittain.

Katsastusasemamme palvelee kaikissa rekisteröintiin liittyvissä asioissa.

Meillä hoituu myös veneen rekisteröinti, mutta huomioithan venerekisteröijien rajoitetun paikallaolon. Halutessasi, varmista asia numerosta 0440680058.

Katsastettavana kuorma-auto, perävaunu tai linja-auto? Raskaan kaluston katsastukset teemme rinnakkaistoimipisteessämme Savonlinnan Pääskylahdessa (Schaumanintie 23). Palvelun sujuvoittamiseksi varaathan ajan soittamalla toimipisteen palvelevaan numeroon 040 580 8881!