Palvelemme maanantaista perjantaihin klo 8–17!

Katsastuspaketit nettivarauksella alkaen 45 € !

Keski-Savon Katsastus

Leijukuja 8
78210 Varkaus

Katso kartalta

Ajanvaraukset ja tiedustelut:
Puh. 044 031 1311
Email: varkaus@katsastus.fi

Tervetuloa kotimaiselle katsastusasemalle Varkauteen!

Keski-Savon Katsastuksella Varkaudessa saat asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua pitkällä kokemuksella. Voit varata netistä helposti ajan määräaikaiskatsastukseen tai tulla käymään ilman ajanvaraustakin. Olemme auki arkisin klo 8–17. Muutos- ja rekisteröintikatsastuksissa teethän etukäteisajanvarauksen soittamalla asemallemme!

Katsastusasemallamme hoituvat monipuolisesti ajoneuvojen katsastukseen, rekisteröintiin, vakuuttamiseen ja kuntotarkastukseen liittyvät toimenpiteet. Teemme myös veneiden rekisteröintejä.

Olemme alueellamme luotettu raskaan kaluston katsastusasema. Mikäli katsastettavana on kuorma-auto, perävaunu tai linja-auto, tutustuthan ensin palveluhinnastoomme ja varaat ajan soittamalla palvelevaan numeroomme 044 031 1311, jolloin varmistamme toimenpiteen sujuvuuden!

Palveluhinnasto

Henkilö- ja pakettiautoille

Katsastuspaketit:
Bensiini, vuosimalli 2000 tai vanhempi 59 €
Bensiini, vuosimalli 2001 tai uudempi 69 €
Diesel 69 €

Määräaikaiskatsastus 43 €

Jälkitarkastus 23 €

Jälkitarkastus päästömittauksella 30 €

Muut katsastuspalvelut

Kuorma-auto (alle 4000 kg) 98 €
(sis. pakokaasumittaukset)

Kevytperävaunu (max. 3500 kg) 43 €

Rennosti ja reilusti tavoitteena liikenneturvallisuus!

Markus Vartiainen vastuukatsastaja, Keski-Savon Katsastus
markus_varkaus

Ajoneuvosi katsastusaika selviää rekisteriotteen teknisestä osasta, edellisestä katsastustodistuksesta tai Traficomin maksuttomasta verkkopalvelusta. Määräaikaiskatsastuksessa ajoneuvon kunto tarkastetaan ja pakokaasupäästöt mitataan katsastusasetusten mukaisesti. Jos ajoneuvolle on tehty päästömittaukset ennen määräaikaiskatsastukseen tuloa, riittää, että esität voimassa olevan päästömittaustodistuksen.

20.5.2018 voimaan tulleen lakiuudistuksen myötä seuraava katsastusväli riippuu ajoneuvon käyttöönottopäivän sijaan edellisestä katsastuspäivästä. Ajoneuvo on kuitenkin katsastettava vanhojen säännösten mukaiseen katsastuspäivään mennessä, ennen kuin uudistus alkaa vaikuttaa kyseiseen ajoneuvoon. Traficomin sivuilta löydät tarkemmat lisätiedot uudistuksen jälkeisistä katsastusajankohdista ajoneuvoluokittain.

Katsastusasemamme palvelee kaikissa rekisteröintiin liittyvissä asioissa. Meillä hoituu myös veneen rekisteröinti!

Katsastettavana kuorma-auto, perävaunu tai linja-auto? Varaathan etukäteen ajan soittamalla katsastusaseman palvelevaan numeroon 044 031 1311!