Räisänen, Valjakka ja Tavinen

Omistajajärjestelyjä

Hyvä Asiakas ja yhteistyökumppani!
E. Valjakka Oy on myynyt kaikki 11 katsastusaseman katsastusliiketoimintansa Keto 1 Group Oy:lle. Yrityksen pääomistaja on Autokatsastus Lappeenranta Oy.  Toiminta jatkuu entisellään kaikissa tutuissa toimipisteissämme ja myös henkilöstö on siirtynyt vanhoina työntekijöinä uuteen yritykseen.

Koko liiketoiminta pysyy edelleen kotimaisessa omistuksessa, uuden yhtiö kotipaikka on Lappeenranta.
Jatkossa toimintaa pyöritetään uuden perustetun yrityksen nimissä; Keto 1 Group Oy. Vanhat aputoiminimet jäävät kuitenkin käyttöön, eli mitään kovin näkyvää muutosta ei tapahdu. Uuden emoyhtiön nimeä käytetään toki tarvittavissa asiakirjoissa ja tositteissa.
Yrityksen lastutusosoite jatkossa on:
Keto 1 Group Oy
Paalukatu 8 , 53500 Lappeenranta
Y-Tunnus 2963606-1

-lisätietoja tomi.tavinen@gmail.com tai keijo.raisanen@gmail.com

Kotimaiset katsastajat palveluksessasi!

Kotimaisena yrityksenä kannamme ylpeästi osamme suomalaisesta palvelusta ja yhteisestä hyvinvoinnista. Kaikki omistamamme yritykset on rekisteröity Itä- ja  Kaakkois-Suomeen ja uskomme tällä kantavamme osamme maakuntien elinvoimasuuden ylläpidosta.

Täyden palvelun katsastusasemamme sijaitsevat Mikkelissä, Savonlinnassa, Pieksämäellä, Kuopiossa ja Varkaudessa. Sivutoimipisteemme Puumalassa, Juvalla ja Heinävedellä ovat kukin auki yhtenä päivänä viikossa.

Tervetuloa kotimaiselle katsastusasemalle!